Danmark
Valutaer:
  Log ind  |   Opret konto    

Shipping & Returns

Forsendelse Politik

1. Der vil være 24-48 timer til at sørge for din forsendelse, efter at du er færdig med betaling under normale omstændigheder.

2. Leveringstid: 5-10 hverdage (ikke medregnet week-end og ferie).

3. Der er nogle måder at transport for dig at vælge. Den ene er EMS (Express Mail Service), svarende til USPS (USA Postal Service); den anden er TNT og UPS mv Du vil modtage ordren uden beregning, hvis du vælger den første måde. Alternativt vil ordren ankommer til din hånd inden for 3-4 dage med ekstra betaling, hvis du vælger den anden.

4. Bemærk, at der skal være en voksen (over 18 år) til at underskrive for levering i Amerika, eller det vil flytte tilbage til dit lokale posthus, hvis der ikke er nogen hjemme. Så bedes du venligst kontakte lokale posthus uden tøven.

Returpolitik

1. Kontroller, at alle de tilbagevendende punkter skal ikke slidt, ændret eller vaske ende, med alt tilbehør tag, og kan re solgt.

2. Vi har haft stor anseelse på top kvalitet, hurtig levering, de nyeste stilarter samt bedste kundeservice. Men nogle gange hvis du modtager den forkerte størrelse, farve eller stil sko, vi sender, skal du holde skoen, og vi vil re-sende dig rigtige for erstatning i kortere tid uden beregning.

3. Hvis du har andre spørgsmål vedrørende dine bestillinger eller kommentarer om vores virksomhed, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Tak.
chrisrobweeks.com er sikkert
Vi beskytter dine personlige oplysninger til enhver tid.
Forside  | Privacy  | Fragt og levering  | Site Map  | Kontakt os
Copyright © 2020 www.chrisrobweeks.com. Powered by New Balance
Din IP adresse er: 18.204.227.117     new balance sko , new balance 990 , new balance børn , new balance løbesko